موضع رهبري آرزوي مسلمانان بود موضع رهبري آرزوي مسلمانان بود
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

موضع رهبري آرزوي مسلمانان بود
جام جم آنلاين: رئیس مجلس گفت که موضع قاطع رهبری معظم در مقابل صهیونیست‌ها و اعلام شجاعانه و روشن ایشان در حمایت از هرکشور و گروهی که مبارزه با صهیونیسم را هدف خویش قرار دهد، آرزوی همه مسلمانان را در عباراتی کوتاه نشان داد.

 جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی با حدود ۱۰۰ دقیقه تأخیر آغاز شد که همین موضوع موجب شد علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی از ارائه نطق پیش از دستور خودداری کند.

متن کامل نطق ایراد نشده علی لاریجانی به شرح زیر است:

هفته وحدت که مصادف است با میلاد با سعادت خاتم‌الانبیا محمد مصطفی (ص) است را به همه مسلمانان و ملت عزیز و نمایندگان محترم تبریک وتهنیت عرض می‌کنم.

سخنان مقام معظم رهبری در روز جمعه بار دیگر یادآور بیانات امام قدس سره را در اذهان زنده نمود صلابت همراه با هوشیاری و تیزبینی برای عزت مسلمانان و زدودن فضای غبارآلود همه و همه در خطبه‌های ارزشمند ایشان امیدواری را برای حرکت در صراط مستقیم انقلاب ایجاد نمود. در این باب به چند نکته اشارتی می‌شود.

1- بیداری ملت ایران و خروج از انزوای سیاسی تحمیلی رژیم دیکتاتوری در پناه شعارهای انقلاب محقق شد. تاکید ایشان بر حفظ شعائر انقلاب و تشخیص مصلحت انقلاب‌ به حفظ این شعارها معیار مهمی است که اصالت حرکت‌های سیاسی را مشخص می‌نماید. مخصوصا در آزمون انتخابات‌ صحت درستی کار با این شاخص سنجیده می‌شود.

2- ایران اسلامی امروز در پناه اعتماد به نفس از بسیاری از گردنه‌های سخت عبور نموده و تهدیدها و تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده است. این توفیق با عنایت الهی به رویگردانی از واردات به سوی تولیدات داخل یو تکیه بر دانش و تکنیک بومی میسر گردید و پیشرفت‌های علمی، تکنولوژیک، گسترش خدمات زیرساختی قوی برای ملت فراهم نمود. اینک در امتحان دیگری قرار گرفته‌ایم که حریف با شمشیر شکسته تحیم به سراغ ملت آمده است، راه خنثی سازی شگرد دشمن در سرمایه‌گذاری بر روی توان ملی است.

مجلس هشتم در چهار سال گذشته این دغدغه جدی را در تولیدات صنعتی و چه کشاورزی و دامی به طور جد دنبال نمود. تصویب قانون تسهیل فضای کسب و کار و مواد متنوع در قانون برنامه برای سهل نمودن فضای سرمایه‌گذای همراه با صیانت از نیروی انسانی با تصویب قانون بیمه بیکاران، قانون مشاغل خانگی، بیمه مربوط به صنعت قالیبافی، بیمه کارگران ساختمان، بخشی از این مهم بود.

تدوین قانون بهره‌وری کشاورزی جهت ساماندهی بخش تولیدات داخلی کشاورزی و دامی و جلوگیری از واردات بی‌رویه نمونه‌هایی از اتخاذ این رویرد است که باید بر تولید داخلی تکیه نمود.

تحقیق و تفحص در این زمینه و سؤال از وزرا به این جهت بود که قبل از وقوع حادثه آن را علاج نماییم و حال باید دولت و مجلس عزم جدی‌تری در تحقق فرمایش رهبری در این موضوع نمایند تا تحریم‌ها به فرصت بدل گردد.

3- یکی از هدف‌های تدوین قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، جلوگیری از اسراف و مصرف‌زدگی بود مخصوصا در بعد انرژی، گرچه این قانون به درستی اجرا نشد و برخی از آثار تورمی و لطمات تولید کشور نتیجه عدم دقت در اجرای این قانون بود اما به دلیل اهمیت این قانون نباید به خاطر لغزش در اجرا دچار یاس در اصل موضوع شد بلکه با اصلاح میسر باید کار را دنبال نمود.

امید است کمیسیون ویژه این امور در مورد طرح اخیر که مجلس به فوریت آن رای داد، با همت بیشتر پیگیر موضوع باشد که یکی از توصیه‌های رهبر معظم را محقق کند‌ البته تاکید ایشان بر خسران مصرف زدگی و اصراف امر عامی است که باید رسانه‌های گروهی فرهنگ سازی کنند.

4- گرچه تغییرات مثبت در ضریب جینی این امیدواری را در سال‌های اخیر بوجود آورده است که در مسیر تحقق عدالت حرکت مثبتی در پیش داریم اما در مقایسه با عدالت اجتماعی مورد نظر انقلاب، هنوز فاصله بسیار است، مخصوصا در بعد اقتصادی اجرای صحیح قانون اصل 44 و ایجاد فضای رقابت همراه با طرح‌های صیانتی از نیروی انسانی و اقشار کم درآمد باید شکل دقیق‌تری یابد.

موضع قاطع رهبری معظم در مقابل صهیونیست‌ها و اعلام شجاعانه و روشن ایشان در حمایت از هرکشور و گروهی که مبارزه با صهیونیسم را هدف خویش قرار دهد، آرزوی همه مسلمانان را در عباراتی کوتاه نشان داد. این صلابت و شجاعت و غیرت دینی تحسین‌برانگیز‌،‌ توصیه‌ای نیز در برداشت که در این راه‌، فریب لبخند دشمن و وعده‌های دروغین آمریکا و غرب را نخورید که دورویی آنان در مقاطع مختلف عیان گشته است.

در دهه فجر همین ارزیابی‌ها و تذکرها‌،‌ حیات مجدد به انقلاب می‌دهد‌، مخصوصا در دهه فجر امسال که جریان بالنده انقلاب‌های‌ منطقه‌ای نیازمند چنین راهنمایی‌هایی هستنند‌. فخر مجلس هشتم در این است که حوادث داخلی و خارجی را به موقع رصد نمود و با روشنگری و اتخاذ مواضع قاطع‌، مورد تحسین رهبر معظم قرار گرفت‌.

6) مجلس صالح، سالم و قوی، شعار ناصحانه‌ای بود که رهبری معظم برای مجلس آینده ترسیم نمودند تا بر قوه مجریه و قضاییه و حتی نیروهای مسلح‌، تدبیر اثر‌گذار داشته باشد و باعث نا‌امیدی دشمن گردد‌.

برای تحقق چنین مجلسی‌، اولا عظمت اراده ملت در حضور در انتخابات‌، شرط است تا هم مردم‌سالاری به معنای واقعی محقق شود و هم قدرت معنوی ملت به رخ دشمنان کشیده شود و هیبت ملت حفظ گردد‌. این سخن رهبری که انتخابات، مصونیت بخش است، کلامی بسیار پراهمیت از منظر امنیت ملی و منافع ملی است‌.

ثانیا مجریان انتخابات باید در اجرای انتخابات با دقت کامل عمل کنند که بی‌جهت‌، مستمسکی برای شعبده‌بازی عده‌ای در داخل و ماجراجویی بیگانگان فراهم نگردد‌، البته این امر را کاندیداها‌، چه قبل از انتخابات و چه بعد از آن نیز باید مورد توجه قرار دهند تا به تعبیر ایشان کلاهی که بر سر عده‌ای پس از انتخابات 88 رفت، بر سر آنان نرود‌.

ثالثاً، شورای محترم نگهبان توصیه رهبری معظم را در احراز صلاحیت‌ها محقق نماید تا شورآفرینی انتخابات را باعث شود و در این راه با سماحت برخورد کنند، البته تبعیت از قانون پس از نظر شورای محترم نگهبان ضروری است‌.

رابعا‌، رهبری رقابت سالم را اینگونه توصیف کردند‌: "رقابت بدون تهمت زدن و بدگویی به یکدیگر"

این توصیه خیرخواهانه برای سلامت انتخابات جدای از وجه عقلانی‌، برمبانی دینی روشن‌، استوار است‌.

به مناسبت میلاد باهرالنور‌، رسول گرامی اسلام محمد مصطفی (ص) به چند حدیث وارده از آن حضرت توجه کنیم‌:

رسول خدا (ص) فرمود‌: خدای تبارک و تعالی فرموده است که هر که دوستی از دوستان مرا خوار سازد‌، ‌به حقیقت که خود را برای جنگ با من آماده کرده است‌.

باز آن حضرت فرمود‌: "لغزش‌های مسلمانان را آشکار نسازید که خدا لغزش‌های شما را هویدا می‌کند."

و در حدیث دیگر‌، رسول خدا (ص) فرمود‌: "‌دشنام دهنده به مومن‌،‌ چون کسی است که بر هلاکت مشرف شده است."

و باز از آن حضرت نقل است که فرمود‌: "دشنام دادن به مومن‌، بیرون رفتن از فرمان خدا و جنگ کردن با اوست".

از امام جعفر صادق (ع) نقل است که فرمود‌: "چون مومن‌، برادرش را متهم کند‌، ایمان در دلش بسوزد."

این سنت نبوی است که جامعه را سلامت می‌نماید‌. باید پذیرفت که در تحقق این امر‌، سیاستمداران و ارباب رسانه‌ها دچار لغزش اخلاقی شده‌اند‌. بیایید در این انتخابات این سنت اسلامی را احیا کنیم و قطعا این معیار مهمی خواهد بود که ملت‌، رهروان صادق رهبری را از ناراستان‌، بدرستی تشخیص دهند و بدرستی در این باب آمده است که‌:

"مردمان را عیب نهانی پیدا مکن، که مرایشان را رسوا کنی و خود را بی اعتماد".

"دوستی را که به عمری فراچنگ آرند‌،‌ نشاید که به یک دم بیازارند".

"سنگی به چند سال شود لعل پاره‌ای؛ زنهار تا به یک نفسش نشکنی به سنگ".

"عاقل چون خلاف اندر میان آید بجهد و چون صلح ببیند، لنگر بنهد که آنجا سلامت برکران است و اینجا حلاوت در میان".

باشد که دوستان با عمل خویش در انتخابات و رعایت توصیه‌های رهبر معظم‌، حلاوت را به ملت عزیز بچشانند‌.(فارس)




|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: , , ,
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید